Kamp Lanterna i Kamp Krk dobili najviše priznanje

Best 2015"BEST CAMPING 2015" koje dodjeljuju najveći njemački i nizozemski autoklubovi - ADAC i ANWB

Valamarovi kampovi u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar nastavljaju nizati međunarodne nagrade -  Kamp Lanterna (poluotok Lanterna, Tar kod Poreča) i krčki Kamp Krk upravo su dobili najviše priznanje "Best Camping 2015", koje su im zajednički dodijelili najveći njemački i nizozemski autoklubovi - ADAC i ANWB.

Krčki kamp Krk 4* ujedno je od siječnja 2015. godine postao i Službeni član elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u okviru Leading Campings of Europe, a kamp Lanterna je od ranije član ovog uglednog europskog udruženja.

Camping Krk bazenKamp Lanterna bazenKamp Lanterna plaza

"Valamarovi kampovi Lanterna i Krk ovime su još jednom dobili potvrdu najviše međunarodne kvalitete a činjenica  da se nalaze među 40 najboljih kampova u Europi veliko je priznanje, kako hrvatskom kampingu u cjelini, tako i tvrtci koja je godinama ulagala u svoj kamping portfelj. To je ujedno i trajna obveza kreiranja vrhunske kamping usluge, inovativnih rješenja te uvođenja i praćenja trendova na tržištu na način da budemo vodeći u svojoj branši. Ovime su se kampovi Lanterna i Krk svrstali uz bok onih rijetkih europskih kampova koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Europi, kojih je ukupno više od 27.000 a godišnje generiraju oko 400 milijuna noćenja. Ponosni smo na ova postignuća!" - izjavila je Josipa Bonifačić Cvelić, direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvoja kampova u tvrtki Valamar hoteli i ljetovališta.

Kamp Krk, jedinstveni eco-friendly obiteljski camping resort smješten nadomak grada Krka ističe se bazenom s grijanom vodom i wellness oazom koja nudi mogućnosti opuštanja uz saune, kao i bogatom ponudom koju pruža obiteljima s djecom, uključujući Maro Mini i Midi klubove za manju djecu, kao i Teens Club te Hobby klub. Ovaj kamp nositelj je certifikata ISO 14001, njegovu plažu krasi Plava zastava a posebno se ističe naglašenim ekološkim komponentama pa uz zasađenih 300 stabala maslina ima i uspostavljen jedinstveni sustav biološkog pročišćavanja otpadnih voda u kojem se pročišćena voda koristi za navodnjavanje hortikulture, dok se ušteda energije u sanitarnim čvorovima omogućuje kroz obnovljive izvore energije. Bogatstvo sadržaja kampa Krk čini ga svojevrsnim hotelom na otvorenom.

Turistička zajednica Grada Krka
Nataša Jurina, direktorica ureda


© 2020. znaor.com