Projekt „Safe Stay in Croatia“

Projekt „Safe Stay in Croatia“

Hrvatska je zbog izrazito dobrih epidemioloških prilika tijekom protekle godine prepoznata kao sigurna destinacija, u želji da se navedeni trend i nastavi Ministarstvo turizma predstavlja projekt „Safe Stay in Croatia“.

„Safe Stay in Croatia“ je projekt o nacionalnoj oznaci sigurnosti koja je važan korak u postavljanju Hrvatske kao sigurne i nadasve poželjne destinacije za odmor. Navedena platforma dodatni je poticaj svim dionicima u lancu putovanja od zračnih luka, autobusnih stanica, benzinskih postaja, muzeja pa sve do smještajnih objekata za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera i pridonošenju dobrim epidemiološkim prilikama.

Sve vas koji sudjelujete u turističkoj aktivnosti i želite svojim djelovanjem pridonijeti održavanju sigurnog turizma molimo da se uključite u projekt i prijavite vaš objekt.

Na web stranici www.safestayincroatia.hr pročitajte uvjete, opća pravila, ponašanje i protokole za dobivanje oznake #safestay.

Uvjeti i pravila za uključenje u projekt za smještajne objekte – link

Uvjeti i pravila za uključenje u projekt za ugostiteljsku djelatnost – link

Prijavite svoj objekt za dobivanje oznake #safestay – link

 

Postupak prijave za zaprimanje oznake sigurnosti Safe stay in Croatia moguć je isključivo putem mrežne stranice www.safestayincroatia.hr na sljedeći način:
- Na početnoj stranici je potrebno kliknuti na gumb „Prijavi se“
- Potom će se otvoriti obrazac u kojem je potrebno popuniti sva ponuđena polja kako bi prijava bila valjana
- Iz padajućeg izbornika je potrebno odabrati kategoriju i potkategoriju poslovanja, a u rubrici po nazivom „Ime pružatelja usluge“ potrebno je upisati ime subjekta/pravne osobe
- Zatim u rubrici pod nazivom „Naziv objekta prijave“ potrebno je upisati ime pod kojim subjekt želi biti prikazan u tražilici, odnosno ime po kojem je subjekt prepoznatljiv u javnosti (ime hotela, restorana, kampa, atrakcije i dr.)
- Po ispunjenju prethodno navedenog, a prije odabira gumba pod nazivom „Pošaljite svoju prijavu“ obvezno je potvrditi pristanak na nadzor provedbe svih protokola te da je subjekt upoznat sa svim elementima zaštite privatnosti osoba
- Ukoliko je subjekt ispravno popunio sva polja, na ekranu će se ispisati poruka zahvale na sudjelovanju. Nakon toga, tim Safe stay in Croatia pregledat će prijavu i o uspješnosti prijave obavijestiti korisnika putem prijavljenog e-maila te će ga uvrstiti u popis nositelja nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia. Ime objekta/pružatelja usluga bit će vidljivo na mrežnoj stranici.

Nakon prijave s točnim i ispravnim podacima na email adresu primiti ćete sigurnosnu oznaku u vektorskom obliku koju možete koristiti u svojoj poslovnoj komunikaciji te marketinškim kanalima (web stranica, brošure, reklame i sl. neovisno radi li se o tiskanim ili digitalnim materijalima).

Preporučujemo oznake koristiti na uočljivom mjestu (ulaznim vratima, na recepciji i sl.) kako bi gostima bilo vidljivo da upravo Vaš objekt poštuje propisane Protokole za siguran boravak u Hrvatskoj.

Vašu oznaku (naljepnicu) u fizičkom obliku možete podići u nadležnoj Turističkoj zajednici, isključivo nakon prijave vašeg objekta u projekt! 

 

 


TZ Krk

Touristische Gemeinschaft der Stadt Krk
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Kroatien
+385 51 221 414

© 2021. znaor.com