3. DAN TURIZMA GRADA KRKA

krk_logo_grada_tz-krk_hr_vs.jpg

 

Poštovani,
Čast nam je pozvati vas na
3. DAN TURIZMA GRADA KRKA
Koji će se održati u VALAMAR KORALJ HOTELU
dana 19.listopad 2009.

  Turistička zajednica Grada Krka u suradnji sa Podsekcijom iznajmljivača Krk i našim domaćinom Valamar Koralj hotelom nastavit će program praktičnog educiranja iznajmljivača obiteljskog smještaja kojem ćemo posvetiti jutarnji dio programa.


U hotelu će biti prisutni i predstavnici koji nude proizvode i usluge kojima privatnim iznajmljivačima mogu unaprijediti i olakšati poslovanje –  turističke agencije, financijske kuće, proizvođači opreme za opremanje …. po principu work shopa tako da se omogući direktan kontakt.

9.30 – 13.00        EDUKACIJSKE RADIONICE za iznajmljivače
Svoje dugogodišnje iskustvo, znanje i usvojene vještine svim zainteresiranim iznajmljivačima staviti će na raspolaganje profesionalci hotela „Valamar Koralj“ prema slijedećem rasporedu:

9.30   – 10.30        BUFFET DORUČAK
10.30 – 12.30        MODERNA SOBA, PRIJEM GOSTA, UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA

12.30 – 13.00    KVARNER FAMILY- prezentacija projekta za unapređenje privatnog smještaja, prof. dr. Zdenko Cerović

13.00    riječ domaćina, kratko predstavljanje hotela i osoblja, te druženje uz kavu sa krčkim gradonačelnikom Darijom Vasilićem

18.00-20.00    OKRUGLI STOL – susret predstavnika strukovnih grupacija i predstavnika Grada Krka i gradskih institucija

Molimo predstavnike grupacija :
Hotelijeri i kampovi - Turističke agencije - Obiteljski smještaj – Ugostitelji - Turistički brodari - Trgovci i uslužne djelatnosti - Poljoprivredne udruge
da, kao i proteklih godina, pripreme kratki osvrt na proteklu sezonu, pozitivna i negativna iskustva koja žele podijeliti prisutnima, te svoje prijedloge za poboljšanjem ukupnog proizvoda destinacija.

Nakon službenog dijela biti će nam drago da se svi zajedno susretnemo na prigodnom domjenku uz zabavni program koji će početi u 20.00 sati.

U očekivanju vašeg dolaska, srdačan pozdrav
Turistička zajednica Grada Krka


© 2020. znaor.com