6. DAN TURIZMA GRADA KRKA

 

Pozivamo Vas na
6. DAN TURIZMA GRADA KRKA
Naše godišnje okupljanje održati će se u Hotelu Dražica dana
29. listopada 2012.

Poštovani,
Na kraju još jedne uspješne sezone pozivamo vas na već tradicionalno okupljanje svih grupacija koje čine turističku ponudu grada Krka kako bi se osvrnuli na proteklu turističku sezonu, te kako bi svi zajedno sudjelovali u kreiranju planova za buduće razdoblje i zajednički razvoj destinacije.

Na sastancima će kao i do sada biti prisutni predstavnici Grada Krka i javnih institucija na čelu sa Gradonačelnikom g. Darijem Vasilićem, te predstavnici gospodarskog sektora i udruga građana, a u cilju usklađenog djelovanja javnog i privatnog sektora.

Molimo vas da svaka grupacija sa svoje točke gledišta prokomentira slijedeće teme, sa kratkim osvrtom na trenutno stanje i prijedlozima unutar svoje struke za poboljšanja za naredno razdoblje.

1. Ukupni dojam ponude destinacije
Ponuda smještaja, ugostiteljska ponuda, zabavna i sportska ponuda, trgovačka ponuda, usluge

2. Događanja u gradu Krku
Osvrt na događanja, prijedlozi za iduću godinu, reakcije gostiju i sudjelovanje u programima, efekti na image grada i na djelatnost kojom se oni bave. Prijedlozi za nove program te jače uključivanju gospodarskih subjekta u programe.  

3. Funkcioniranje komunalnog sustava grada (uređenje javnih površina, parking, promet…)

4. Planovi za 2013. godinu, prijedlozi i sugestije

Osvrt na sve ove teme može se dostaviti i u pismenoj formi.

GRUPACIJE i satnica

14.00 – 15.30
Hoteli , Kampovi i Turističke agencije

16.00 – 17.30
Ugostitelji i iznajmljivači privatnog smještaja

18.00-19.30
Ostali suradnici, sudionici i nosioci turističke ponude – trgovačka i uslužna djelatnost, poljoprivredne udruge, udruga brodara, ronilački centri, sportska društva (planinari, biciklisti, …)

20.30
Zajednički susret svih sudionika, zaključna riječ i domjenak


© 2020. znaor.com