Deutsch
Proslava u povodu milijuntnog noćenja

Proslava u povodu milijuntnog noćenja

Proslava u povodu milijuntnog noćenja na području Grada Krka odgođena za nedjelju
Grad Krk / Vela placa / 27. 09. 2015. / 10:30

Turistička zajednica Grada Krka obavještava kako je proslava u povodu milijuntog noćenja ostvarenog na području Grada Krka, s 24. rujna, radi najavljenih loših vremenskih prilika, odgođena za nedjelju, 27. rujna 2015. godine, kada se ujedno obilježava i Svjetski dan turizma. Takav izniman turistički rezulat, predstavlja i više nego dobar razlog za slavlje koje će na Veloj placi započeti u 10:30 sati.

U zabavno-glazbenom programu, pored ostalih, nastupit će krčka grupa Menage-A-Trois, a svi posjetitelji imat će priliku uživat u najfinijim krčkim delicijama, poput pršuta, rižota s plodovima mora, slastica i naravno vinima. Stoga, nek ovo proslava bude dobar razlog da u Krk pozovote svoje prijatelje i goste, kako bi se svi zajedno prepustili guštanju, jer riječ je o zaista velikom uspjehu svih subjekata uključenih u stvaranje krčkog turističkog proizvoda!

Program zajednički organiziraju Grad Krk, Turistička zajednica Grada Krka i Komunalno društvo Vecla, a u njemu sudjeluju Hoteli Krk, Valamar Hotels & Resorts, Kuća krčkog pršuta Žužić, Uduga vinara Bukaleta, grupa Menage-A-Trois i drugi. 

Turistička zajednica Grada Krka
051 221 414 /


TZ Krk

Touristische Gemeinschaft der Stadt Krk
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Kroatien
+385 51 221 414

© 2021. znaor.com