Cable Krk Jam 2010

cable_krk_jam_logo_m.gifKrk, 09. kolovoz 2010.
Wakeboard centar Cable Krk, 03-05.09.2010.
Cable Krk Jam
(wakeboard, skateboard, graffiti & music show)

pdf English version download PDF 155.57 Kb

U Puntarskoj uvali na otoku Krku u Wakeboard centru Cable Krk, od 3. do 5. rujna 2010. po prvi puta održat će se sportsko zabavni spektakl "Cable Krk Jam", super dinamična kombinacija wakeboarda, skateboarda i izrade grafita praćena gostovanjima renomiranih DJa iz regije.

Okosnica ovog kreativnog projekta je Cable wakeboard i wakeskate prvenstvo u kojem će se pedesetak natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije nadmetati za prestižne naslove nacionalnih prvaka. Ovo je sedmo po redu wakeboard prvenstvo Hrvatske, a rezultati se boduju za ukupni poredak na Hrvatskom Wakeboard Touru (Crikvenica-Krk-Pag-Poreč) te za svjetsku IWWF rang listu i nagradni fond od 120.000 USD.

Događanje će pratiti DJi Preddy(Personal Rec.) iz Austrije, DJ K'Pow iz Slovenije te DJ Sony Wokman i DJ Jericho članovi Balance Crew-a iz Rijeke. Uz zvuke hip-hopa, R'n'B-a, funka i raggea skateboarderi će pokazati svoje vještine na mini rampi smještenoj na parkingu objekta, a „writeri“ će oslikati potporni zid magistralne ceste D-102 na dionici Krk – Baška neposredno uz Wakeboard centar Cable Krk. U subotu, 4. rujna u sklopu programa je i popularni R'n'B Exclusive party u klubu Jungle u Krku. Kako bi uveličali ovaj događaj poznata riječka hip hop grupa Fanatiks snimit će pjesmu pod nazivom „Cable Krk Jam“.

Organizatori manifestacije su „Wakeboard klub Krk“ i „Udruga Balance“ iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, skateboardera, grafitera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku i kulturnu manifestaciju, a za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk .

KONTAKT:   
Wakeboard klub Krk
Murajska 35, 51517 Kornić
Žana Barišić
Tel 00385 91 262 7313
E-mail:


© 2020. znaor.com