Dragi ugostitelji, projekti Krk Food Fest - Okusi proljeća i Okusi jeseni, koji su provedeni prošle godine u suradnji TZ otoka Krka i svih lokalnih turističkih zajednica na otoku Krku s Gastronautima, bili su povod za preko 100 medijskih priloga o gastronomiji otoka Krk.
Smatramo da smo zajedničkim snagama ugostitelja koji su sudjelovali na Krk Food Fest-u, TZ-a i Gastronauta napravili veliki pomak u poimanju otoka Krka kao gastronomski atraktivne destinacije te ove godine nastavljamo projekt Krk Food Fest - Okusi proljeća.
Od ugostiteljskih objekata koji žele sudjelovati se očekuje da ispune prijavnicu do kraja veljače te za zajednički marketing dostave do sredine ožujka tematsku listu jela s okusima Krka i okusima proljeća koje će imati u svakodnevnoj ponudi od 01-31. svibnja 2020.
Edukativne radionice za voditelje restorana i konobare organiziramo 10. ožujka 2020. u hotelu Jadran u Njivicama i za njih se takoder možete prijaviti preko obrasca: Krk Food Fest - Okusi proljeća i edukativne radionice 2020.
Gastronaut ured: +385 98 459 091
www.facebook.com/KrkFoodFest