ETNO BUTIQUE

koralj_bazen_m.jpg
POZIVAMO VAS NA jedinstveni modni događaj, zabavu i novi turistički sadržaj grada Krka koji će se održati u hotelu 'Valamar Koralj'  od petka 03. srpnja do nedjelje 05. srpnja pod nazivom 'ETNO BUTIQUE'.


Biti će nam drago da nam se pridružite na centralnom događaju koji će se održati
4.srpnja 2009. u 20.00 na bazenu hotela 'Valamar Koralj'
gdje će spoj glamura i povijesno- kulturnog nasljeđa doživjeti
svoju kulminaciju.

Krčke i riječke ljepotice modnom pistom ponijeti će kreacije modne linije 'Etno Krk' osmišljene u modnoj radionici Udruge Knezovi krčki Frankopani pod ravnanjem gospođe Slavice Peloza.
Već od petka u 'dvorani glagoljaša' romantik hotela 'Valamar Koralj', za goste i posjetitelje biti će otvoren 'Etno boutique' u kojemu će se moći razgledati, probati, kupiti i naručiti novi, osebujni suvenir grada Krka – žensku modnu odjeću jedinstvenu po svom dizajnu, izradi i materijalima.
Modna linija 'Etno Krk' inspirirana je renesansnim odorama Knezova krčkih Frankopana kao i elementima pučke nošnje. Korzeti, košulje, hlače, prsluci i ostali modni dodaci napravljeni su od prirodnih materijala – lana, pamuka i svile u bijeloj i bež boji. Odjeća je lagana, ljetno - ugodna, istovremeno i svečana i casual, ovisno o kombinaciji navedenih elemenata. Modna linija 'Etno Krk' ističe ženstvenost, zrači umjerenom dozom seksipila i ostvaruje nevidljivi spoj sa krčkom poviješću; uspješno spaja tradiciju i suvremenost. Biti posebna a moderna, osjećajući se ugodno i zavodljivo, žena, u modnoj odjeći 'Etno Krk' zrači, već pomalo zaboravljenim, romantičnim čarom zbog kojega su se u prošlosti vodile mnoge bitke i ratovi i ispisale knjige ljubavnih drama, naročito u vrijeme renesanse i vladavine Frankopana.

Kreativna snaga gospođe Slavice Peloza uspjela je pomiriti dva naizgled suprotna cilja – umjetnost stvaranja  i umješnost ostvarenja ideje o novom  krčkom proizvodu koji će biti prepoznatljiv i prihvatljiv. Modni događaj sezone – kako su već neki prozvali modnu reviju na bazenu hotela 'Valamar Koralj', dobar je razlog da se i vi uputite u Krk 4. srpnja. Vjerujemo da ćete sa sobom ponijeti još nedoživljene slike a nadamo se i novi poklon za vama dragu osobu.

Dobrodošli !
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na broj telefona 221 414 do 3.srpnja 2009.                           
TZ Grada Krka i 'Valamar Koralj' romantik hotel

TZ Krk

City of Krk Tourist Board
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Croatia
+385 51 221 414

© 2023. znaor.com