“Frankopani, koji i dalje žive kroz nas” - besplatne interpretacijske šetnje gradom Krkom

“Frankopani, koji i dalje žive kroz nas” - besplatne interpretacijske šetnje gradom Krkom

Novi kulturno-turistički proizvod

Storytellling, kao kulturno-turistički proizvod, pruža osjećaj nezaboravnog iskustvenog turističkog doživljaja, legendi i priča iz grada i otoka Krka koji su povijesno autentični, ali su prilagođeni i sadašnjem mjestu i vremenu.

Riječ je o inovativnom kulturno-doživljajnom proizvodu koji je ujedno i marketinški alat, ali i komunikacijsko sredstvo.

Grad povijesti i kulture

Storytelling u Krku, gradu povijesti i kulture, inovativni je sadržaj i predstavlja jedinstveni doživljaj za posjetitelje destinacije koji nudi putovanje kroz vrijeme, odmak od klasične turističke ponude isticanjem kulturnih specifičnosti i prezentiranjem baštine na suvremen način.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Krka, tijekom srpnja i kolovoza održavat će se besplatna tematska vođenja gradom Krkom, na hrvatskom, engleskom, poljskom i njemačkom jeziku. Prva će se šetnja održati 7. srpnja, kao prezentacijsko vođenje za turističke djelatnike, prvenstveno one zaposlene u turističkim agencijama i na recepcijama hotela i kampova, koji će, u konačnici, taj sadržaj i nuditi svojim gostima.

 

Storytellling
Storytellling
Storytellling

 

Kroz vođene interpretacijske šetnje gosti će moći saznati zanimljivosti i crtice iz života najslavnijih stanovnika grada Krka, knezova krčkih Frankopana, na zanimljiv i interaktivan način. Po završetku šetnje očekuje nas i kratko uprizorenje knezova Krčkih Frankopana.

Interpretacijske šetnje / Guided Walking Tours na temu "Frankopani, koji i dalje žive kroz nas" vodit će Slavica Peričić i Monika Mikolajska, licencirani turistički vodiči, a održavat će se prema sljedećem rasporedu:

07.07.2021. - vođenje na hrvatskom jeziku
14.07.2021. - vođenje na engleskom jeziku
21.07.2021. - vođenje na poljskom jeziku
28.07.2021. - vođenje na poljskom jeziku
04.08.2021. - vođenje na njemačkom jeziku
18.08.2021. - vođenje na engleskom jeziku
25.08.2021. - vođenje na njemačkom jeziku

 

Storytellling

 

    • Polasci su u 19:30 sati, mjesto susreta kod Sunčanog sata na rivi u gradu Krku.
    • Šetnja traje sat vremena.
    • Šetnja uključuje i ulaznice za posjet Frankopanskom kaštelu i Interpretacijskom centru Krk, otvorenom u sklopu kulturno-turističke rute Putevima Frankopana
    • Grupe do 20 osoba, obavezna prijava telefonom na 00385 (0)51 220 226 ili putem e-maila .
    • Vođenje je besplatno za sve prijavljene, u organizaciji Turističke zajednice Grada Krka.

 

Storytellling

 

VAŽNO:

Zbog ograničenog broja polaznika šetnje zainteresiranu za pojedinu šetnju se mogu prijaviti u Turistički informativni centar (TIC) u gradu Krku putem telefona na 00385 (0)51 220 226 ili putem e-maila .

 

Storytellling

 


TZ Krk

City of Krk Tourist Board
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Croatia
+385 51 221 414

© 2023. znaor.com