ETNO BUTIQUE


Krčke i riječke ljepotice modnom pistom ponijeti će kreacije modne linije 'Etno Krk' osmišljene u modnoj radionici Udruge Knezovi krčki Frankopani pod ravnanjem gospođe Slavice Peloza.
Već od petka u 'dvorani glagoljaša' romantik hotela 'Valamar Koralj', za goste i posjetitelje biti će otvoren 'Etno boutique' u kojemu će se moći razgledati, probati, kupiti i naručiti novi, osebujni suvenir grada Krka – žensku modnu odjeću jedinstvenu po svom dizajnu, izradi i materijalima.
Modna linija 'Etno Krk' inspirirana je renesansnim odorama Knezova krčkih Frankopana kao i elementima pučke nošnje. Korzeti, košulje, hlače, prsluci i ostali modni dodaci napravljeni su od prirodnih materijala – lana, pamuka i svile u bijeloj i bež boji. Odjeća je lagana, ljetno - ugodna, istovremeno i svečana i casual, ovisno o kombinaciji navedenih elemenata. Modna linija 'Etno Krk' ističe ženstvenost, zrači umjerenom dozom seksipila i ostvaruje nevidljivi spoj sa krčkom poviješću; uspješno spaja tradiciju i suvremenost. Biti posebna a moderna, osjećajući se ugodno i zavodljivo, žena, u modnoj odjeći 'Etno Krk' zrači, već pomalo zaboravljenim, romantičnim čarom zbog kojega su se u prošlosti vodile mnoge bitke i ratovi i ispisale knjige ljubavnih drama, naročito u vrijeme renesanse i vladavine Frankopana.

Kreativna snaga gospođe Slavice Peloza uspjela je pomiriti dva naizgled suprotna cilja – umjetnost stvaranja  i umješnost ostvarenja ideje o novom  krčkom proizvodu koji će biti prepoznatljiv i prihvatljiv. Modni događaj sezone – kako su već neki prozvali modnu reviju na bazenu hotela 'Valamar Koralj', dobar je razlog da se i vi uputite u Krk 4. srpnja. Vjerujemo da ćete sa sobom ponijeti još nedoživljene slike a nadamo se i novi poklon za vama dragu osobu.

Dobrodošli !
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na broj telefona 221 414 do 3.srpnja 2009.                           
TZ Grada Krka i 'Valamar Koralj' romantik hotel

© 2019. znaor.com