Grad Krk 04. - 05.04.2018.
Poštovani ugostitelji grada Krka, ovogodišnja edukativna radionica koju organiziraju TZ Krk i Klub Gastronaut će održati 04. i 05.04.2018. u hotelu Koralj. Cilj je pomoći vam u što kvalitetnijoj prilagodbi zahtjevima suvremenog gosta uz ostvarivanje što boljih poslovnih rezultata.
Ovo je okvirni program edukacije i radionica s time da će se u predavanjima najviše pažnje obratiti temama za koje vi pokažete najviše interesa. Nakon predavanja 04 i 05.04.2018. su omogućene i individualne konzultacije s predavačima uz prethodni dogovor oko termina.
Predviđena su sljedeća predavanja i radionice koje na vaš prijedlog možemo i nadopuniti:
Srijeda, 04.04.2018. hotel Koralj
Za voditelje restorana:
12:00 Pripreme za sezonu
Siniša Križanec
- put do uspješnog ugostitelja - organiziranost, taktičnost, iskrenost i poštenje, pozitivan stav
- kako izgraditi dobar, ali i lojalan tim u ugostiteljstvu
- socijalni, društveni, politički, tradicijski momenti, specifična vještina ugostitelja
- upravljanje
- marketing
- putovi do profita
Igor Bezjak, odvjetnik, Sklapanje i otkaz ugovora o radu
- Konzultacije
16:00 Kokteli – edukacija i degustacija za voditelje i konobare
Četvrtak, 05.04.2018. hotel Koralj
10:00 Posluživanje – teorija i praksa prof. Nikolina Marčelja Petrc, za konobare
- stvaranje odnosa s gostom, kako odobrovoljiti gosta, kako mu ponuditi, hod i stav konobara, rad s konobarima…. – nakon predavanja, praktični rad i konzultacije s konobarima za vrijeme predstavljanja novih tehnologija za voditelje i kuhare
10:30 - Predstavljanje novih tehnologija - Luka Perman, Tamara Rakovac za voditelje restorana i kuhare
11:15 - Zbrinjavanje industrijskog otpada iz kuhinje, Dean Kosić, Ponikve Eko
11:30 - 16:30 - Kreativna jela s lokalnim namirnicama, vježbe kuhanja i vizualno atraktivnog serviranja, predstavljanja Damir Perman, Dino Knežević - za kuhare (lista jela čiju će se pripremu vježbati je u att.)
11:45 - Vinske regije, kreiranje vinske karte, slaganje jela i vina – predavanje - za voditelje restorana i kuhare
12:30 - Vježbe prezentacije jela i vina (uz degustaciju jela iz kulinarske radionice) - za voditelje restorana i kuhare
16:30 - Načini nošenja sa stresom, vježbe ubrzane relaksacije … Siniša Križanec - za sve
Ovom prilikom vas molimo da nam javite vaš interes te prijavite broj sudionika prema temama ( voditelji, konobari, kuhari…)
i to najkasnije do 26.03. do 12:00 sati na mail