Poziv na besplatan razgled grada Krka - 15.1.2022. u 12:00

Na inicijativu Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, povodom 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Udruga turističkih vodiča Kvarnera već tradicionalno organizira besplatne organizirane razglede, a ove godine inicijativi se pridružio i grad Krk!

(subota, 15. siječnja 2022., u 12:00 h)

 

Besplatan razgled

 

Svi zainteresirani građani i posjetitelji mogu nam se pridružiti ove subote, 15.1. u podne, na razgledu stare gradske jezgre grada Krka, koji uključuje i posjet Frankopanskom kaštelu te Interpretacijskom centru povijesti pomorske baštine otoka Krka; mjesto polaska je na rivi ispred sunčanog sata!

 

Besplatan razgled
Besplatan razgled

 

Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske organizira projekt "Upoznaj svoju zemlju", kroz besplatna vođenja za građane u gradovima Hrvatske, povodom obilježavanja Dana međunarodnog priznanja Hrvatske.
 
Uz organizaciju besplatnih razgleda u gradovima u kojima djeluju udruge članice ZDTVH-a, istovremeno su organizirana i besplatna vođenja u manjim gradovima koji pripadaju područjima županija u kojima djeluju udruge članice ZDTVH-a, kao i u sredinama u kojima nisu osnovane udruge turističkih vodiča. Ove godine u projekt se uključio i grad Krk.
Prije nastupanja pandemije, ovaj iznimno uspješan projekt održao se u isto vrijeme u 60 gradova diljem Hrvatske.
 
S obzirom na pozitivne reakcije velikog broja građana i medija proteklih godina, projekt se ponavlja i ove godine te ukazuje na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske, kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

 


 

Razgled grada Krka će se održati bez obzira na vremenske prilike i uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera. 

Obavezne najave na e-mail adresu:


Molimo da se u najavi obavezno navede broj prijavljenih osoba te lokacija za koju se prijavljujete (grad Krk). Sve dodatne informacije moguće je dobiti na broju: +385 95 8611 913.


TZ Krk

City of Krk Tourist Board
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Croatia
+385 51 221 414

© 2023. znaor.com