Prigodne čestitke/kalendari s motivom grada Krka

Prigodne čestitke/kalendari s motivom grada Krka

Turistička zajednica Grada Krka dijeli besplatne božićno-novogodišnje čestitke privatnim iznajmljivačima, partnerima i suradnicima, od 6. prosinca 2021. u Turističko-informativnom centru TZG Krk, na adresi J. J. Strossmayera 9, radnim danom od 8:00 do 15:00 sati i subotom od 8:00 do 13:00.

Otvoren Advent u Krku:
Grad okupan svjetlom, a lica dobrim raspoloženjem

 

Paljenjem prigodne rasvjete, koja je središtu grada podarila magično blagdansko ruho, otvoren je Advent u Krku! Uz svjetlucanje i svake godine sve bogatiju blagdansku dekoraciju, okupljeni otočani su uz fritule, kobasice, tople napitke i ostalu prigodnu gastronomsku ponudu, uživali u DJ setu Alexa Sabattinija uz polukupolu, smještenu pred jednim od ulaza u Veliki park, koja će sve do Badnjaka, 24. prosinca, biti poprište brojnih događanja - koncerata, predstava i pričaonice - namijenjenih publici različitih uzrasta.Premijerno izdanje ove cjelomjesečne manifestacije, koja će adventsko vrijeme u Krku učiti još ljepšim i toplijim, organiziraju Turistička zajednica Grada Krka i Centar za kulturu Grada Krka, uz podršku Grada Krka i Vecle.

 

Prigodne čestitke/kalendari

 

Zabava se nastavila i protekloga vikenda, uz koncert hvaljenog Zoran Majstorović Kvarteta i akustični koncert virovitičke rock grupe Vatra!

Prigodan božićni program predstavili su nam i polaznici glazbenih radionica udruge Kreativni Krk, a poseban dio Adventa u Krku odnosio se i na program povodom blagdana sv. Nikole! Najmlađi su tako uživali u predstavi za djecu Avanture sv. Nikole, u izvedbi Kazališta Šareni svijet, a danas ih očekuje i podjela poklona.

 

Prigodne čestitke/kalendari
Prigodne čestitke/kalendari

 

Program Adventa u Krku donosi nam još mnoštvo zabave, uz koncert nagrađivane splitske Klape Šufit, After Work Jazz nastupa JazzObala Kvarteta, a na sam Badnjak i Dino Antonić Acoustic Tria, predvođenog jednim od najposebnijih vokala mlađe generacije! Tu je još i prigodni dječji program te fina adventska gastronomska ponuda!

Više o programu saznajte ovdje!

 

Prigodne čestitke/kalendari

 

Pri posjeti gradu Krku svakako ponesite i svoje fotoaparate i mobilne uređaje, jer je vas očekuje zaista veliki broj prilika za fotografiranje! Kako bi se pridružili i novoj blagdanskoj inicijativi Hrvatske turističke zajednice, pri objavi fotografija, uz oznaku #VisitKrkCity, dodajte i oznake #CroatiaWinterWonderland i #MagicalCroatia, koje imaju za cilj pozvati domaće i strane turiste da upoznaju ljepote Hrvatske u vrijeme adventa putem fotografija i video zapisa na društvenim mrežama. 

Kao i uvijek, zdravlje i sigurnost posjetitelja su nam na prvom mjestu, stoga molimo sve koji budu došli u Grad Krk da ostanu odgovorni te se drže propisanih mjera.

 

Čekamo vas na Adventu u Krku! 

 


TZ Krk

City of Krk Tourist Board
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Croatia
+385 51 221 414

© 2023. znaor.com