Solarna klupa postavljena u kampu Glavotok

Solarna klupa GlavotokNa samom ulazu u Eco kamp Glavotok, postavljena je solarna klupa Easybench, s četiri USB utičnice za punjenje mobitela ili prijenosnog računala kao i mogućnošću bežičnog punjenja mobitela.

Svjetlost i sunčeva energija djeluju putem fotonaponskog panela od 20 W, potom se u vidu el. energije akumuliraju u bateriju od 65 Ah te tako služe korisnicima mobilnih uređaja.

Solarna klupa GlavotokOsim što pažnju plijeni svojim atraktivnim izgledom, postavljanje solarne klupe u Eco kampu Glavotok, nastavak je ulaganja u kvalitetu, gospodarenje resursima i očuvanje prirode.

Ove godine tvrtka Glavotok  obilježava svoju 25. godišnjicu uspješnog poslovanja.

Podsjetimo, tvrtka Glavotok je oduvijek posebnu pažnju pridavala podizanju razine kvalitete i očuvanju prirode kao najvažnijeg resursa kojim raspolaže.

Poslovanje sustava prati sustav upravljanja kvalitetom norma ISO 9001 i Ecocamping menadžment certifikat, a plažu kampa krasi Plava zastava. Restoran u sklopu kampa nagrađen je od Turističke zajednice Kvarnera oznakom Kvarner food i Dog friendly. Također je nedaleko kampa uređena i plaža za kućne ljubimce.

25. godišnjica rada tvrtke biti će obilježena u znaku značajnog ulaganja već za sezonu 2017. Planirana je izgradnja bazena, uređenje restorana i smještajnih kapaciteta.

Podizanje kvalitete kampa i objekata unutar njega na višu razinu, pružanje kvalitetnih usluga gostima te uz to pažljivo gospodarenje svim raspoloživim resursima, primarna je zadaća tvrtke Glavotok, a s obzirom na ekološku orjentaciju kampa, solarna klupa, jedan je od prvih sadržaja takve vrste, kojih u kampu Glavotok u budućnosti neće nedostajati.

Glavotok d.o.o.
Kamp Glavotok
Glavotok 4
51500 Krk

Direktor: Sanjin Barbalić

Kontakt: Milena Dunato-Dombaj
Tel: 051 867 880
Fax: 051 867 882
GSM: 091 437 7420
e-mail:
www.kamp-glavotok.hr


TZ Krk

City of Krk Tourist Board
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Croatia
+385 51 221 414

© 2023. znaor.com