ŽURNO Poziv privatnim iznajmljivačima na prijavu za cijepljenje

ŽURNO Poziv privatnim iznajmljivačima na prijavu za cijepljenje

Rok prijave privatnih iznajmljivača s područja grada Krka je do petka, 7. svibnja do 15 sati

ŽURNO - Poziv privatnim iznajmljivačima na prijavu za cijepljenje

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresiranim privatnim iznajmljivačima za cijepljenje.

Sukladno uputi Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, uskoro se planira provesti prioritetno cijepljenje privatnih iznajmljivača protiv bolesti COVID-19  (faza 3), imajući na umu kako je cjepivo trenutno najučinkovitije sredstvo u borbi sa pandemijom.

Turistička zajednica Grada Krka će do petka, 7. svibnja, do 15 sati prikupljati podatke te poziva sve privatne iznajmljivače zainteresirane za cijepljenje da do navedenog roka dostave sljedeće podatke:

  1. IME I PREZIME (nositelj rješenja o kategorizaciji objekta i članovi domaćinstva iznajmljivača)
  2. DATUM ROĐENJA
  3. OIB
  4. MBO (matični broj osiguranika HZZ)
  5. MJESTO GRAD/OPĆINA (prebivališta)
  6. POŠTANSKI BROJ
  7. BROJ MOBITELA
  8. ADRESA E-POŠTE
  9. SUGLASNOST ZA KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA (osobni podaci će se koristiti isključivo za potrebe prijave za cijepljenje)

 

S ciljem pojednostavljene prijave pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se za cijepljenje prijavljuju popunjavanjem online obrasca http://bit.ly/prijava-za-cijepljenje-iznajmljivaci

 

Iznajmljivači se mogu prijaviti i osobno turističko-informativni centar TZ Grada Krka na adresi J. J. Strossmayera 9, 51500 Krk, od utorka 4.5. do petka 7.5., od 8 do 15 sati. Zainteresirani obavezno moraju ponijeti zdravstvenu iskaznicu.

Zaprimljene baze podataka dostaviti će se nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje

Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Spomenuto prioritetno cijepljenje odnosi se samo na privatne iznajmljivače i članove domaćinstva iznajmljivača.

Dodatne informacije su dostupne i putem e-maila: te telefonskim putem 051 220 226.

Ostanimo svi zajedno zdravi i odgovorni i osigurajmo našim gostima siguran boravak u našoj destinaciji!

pdfCijepljenje privatnih iznajmljivača


TZ Krk

City of Krk Tourist Board
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Croatia
+385 51 221 414

© 2023. znaor.com