Advent u Krku: novi datum Dino Antonić Acoustic Tria i blagdanski photo points!

Advent u Krku: novi datum Dino Antonić Acoustic Tria i blagdanski photo points!

Najavljeni koncert Dino Antonić Acoustic tria održati će se ovog četvrtka 23. prosinca s početkom u 11:00 sati!

Protekloga su vikenda posjetitelji Adventa u Krku uživali u bogatom programu i sadržajima za malu i veliku publiku.

Nastupao nam je pjevački zbor Osnovne škole Fran Krsto Frankopan i Gradska glazba Krk, razveselila nas je predstava za djecu Božićni djedomobil, a raspjevali smo se na koncertu nagrađivane splitske Klape Šufit!

 

Uživanje u glazbi pred Badnjak

 

Vremenska prognoza za predstojeći blagdanski vikend trenutno je označena obiljem kiše, no nismo željeli da nas to spriječi u uživanju u najavljenom koncertu Dino Antonić Acoustic Tria, stoga je isti prebačen za samo jedan dan ranije te će se održati ovoga četvrtka, 23. prosinca s početkom u 11:00 sati!

 

Advent u Krku

Dino Antonić Acoustic Trio predvođen je jednim od najposebnijih vokala mlađe generacije koji je dosad ostvario mnoge uspjehe, i to kao izvođač, autor i vokalni trener.

 

Blagdanski photo points

 

Blagdanski dekor grada Krka oduševio je sve dosadašnje posjetitelje, stvorivši u gradu pravu malu božićnu bajku. Želja nam je bila i da sa sobom iz grada Krka ponesete savršenu blagdansku uspomenu pa smo kreirali čak tri photo pointa na kojima možete snimiti svoje blagdanske fotografije!

 

Advent u Krku
Advent u Krku

 

Dok uživate u šetnji gradom, krenite u smjeru plaže Ježevac ili šetališta Dražica i Portapisane. Naši photo point putokazi će vam pokazati da idete u pravom smjeru, a na vašoj destinaciji uočit ćete savršenu pozadinu i okruženja za snimanje divne blagdanske uspomene!

 

Advent u Krku

Photo point: plaža Ježevac

 

Svoje fotografije podijelite s nama na društvenim mrežama koristeći već poznatu oznaku #VisitKrkCity, a dodati joj možete i nove oznake Hrvatske turističke zajednice, #MagicalCroatia i #CroatiaWinterWonderland, kako bi vaše fotografije grada Krka podijelili sa brojnim domaćim i stranim posjetiteljima!

 

Advent u Krku

Photo point: Dražica

 

Advent u Krku

Photo point: Portapisana


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2023. znaor.com