4. DAN TURIZMA GRADA KRKA


Svoje impresije o završenoj glavnoj turističkoj sezoni sa sugestijama za struku i vodstvo grada iznijeti će predstavnici hotelijera, kampova, turističkih agencija, obiteljskog smještaja, ugostitelja, turističkih brodara, trgovaca i uslužnih djelatnosti kao i predstavnici poljoprivrednih udruga.

Cilj ovog susreta je neposredna komunikacija sa predstavnicima djelatnosti usko vezanih uz najzančajniju gospodarsku aktivnost, koji zapravo čine sastavni dio ukupne turističke ponude grada Krka. Zaključci ovog susreta ujedno su  i smjernice  lokalnoj samoupravi i turističkoj zajednica za pripremu iduće turističke godine.
Turistička zajednica grada Krka u suradnji sa Podsekcijom iznajmljivača Krk i našim domaćinom Hotelom DRAŽICA nastavit će program praktičnog educiranja iznajmljivača obiteljskog smještaja kojem ćemo posvetiti dio programa. Svoje dugogodišnje iskustvo, znanje i usvojene vještine svim zainteresiranim iznajmljivačima staviti će na raspolaganje profesionalci hotela DRAŽICA i to na slijedeće teme – priprema buffet doručka, oprema moderne sobe, prijem gosta.  Edukacijske radionice za iznajmljivače počinju u 16.00 sati u hotelu Dražica.

4. “Dan turizma grada Krka” imati će svoju završnicu sa podjelom priznanja i zahvalnica strukovnim udrugama i javnim službama koje su se odazvali pozivu na suradnju u ostvarivanju zahtjevnih manifestacija po kojima je Krk postao prepoznatljiv.
 
Program

  • - 16.00-18.00 EDUKACIJSKE RADIONICE za iznajmljivače
    PRIPREMA BUFFET DORUČKA- OPREMA MODERNE SOBE - PRIJEM GOSTA
  • - 17.00-19.00 OKRUGLI STOL – susret predstavnika strukovnih grupacija i predstavnika Grada Krka i gradskih institucija
TZ Grada Krka,
Direktorica ureda, Nataša Jurina

© 2019. znaor.com