Hrvatski

AdriaGUIDE Krk

ADRIA GUIDE KRKAdria Guide – Krk putni je vodič koji se učita u GPS uređaj, a služi za pregledavanje informacija i navođenje na Vama zanimljive točke grada Krka.

Adria Guide Krk proizvod je tvrtke Navigo Sistem d.o.o. koja je generalni distributer GARMIN GPS navigacijskih uređaja za Hrvatsku, BiH, Makedoniju, Srbiju, Crnu Goru i Kosovo, a stvoren je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Krka.

Vodič možete preuzeti na slijedećem linku: ADRIA GUIDE KRK

To je elektronički turistički vodič koji korisnicima omogućuje detaljno, jednostavno, brzo i pregledno obilaženje raznih zanimljivih destinacija. Pod destinacije se podrazumijevaju POI točke (engl. Point Of Interest) ili točke interesa, koje su zanimljive različitim kategorijama korisnika. Svaka točka sadrži kratki opis, fotografiju, lokaciju s točnim koordinatama te kontakt informacije (adresu, broj telefona, broj faksa, web i e-mail adresu), kao i druge parametre potrebne kako bi korisnik ovog vodiča pronašao sebi zanimljivo odredište za razgledavanje i dobio potrebne informacije o njemu. Odabirom točke na uređaju može se prikazati gdje se točka nalazi na karti te odmah napraviti navođenje na tu točku.

Vodič je jednostavan za korištenje na GPS uređaju, a sadrži 68 točaka. Točke interesa su podijeljene po kategorijama. Ako Vas zanima npr. kulturni dio grada, odaberete kategoriju „razgledavanje“ i na uređaju će se prikazati popis točaka, npr. muzeja i njihove slike, a pomoću tekstualnog opisa imate mogućnost detaljno upoznati o kakvom se muzeju točno radi, njegovo radno vrijeme i dr. te na osnovu toga zaključiti uklapa li se pojedina točka u Vaš plan posjeta gradu. Pritiskom na tipku GPS uređaja možete napraviti navođenje do te točke pomoću satelitskog GPS sustava. Na samom GPS uređaju možete odabrati želite li da navođenje bude motornim vozilom (GPS će Vas do odredišta voditi vodeći računa o dozvoljenim smjerovima, jednosmjernim ulicama, pješačkim zonama i dr.) ili pješice (direktno najkraćim putom). Velika prednost vodiča je što sami odabirete vrijeme Vašeg obilaska, ne ovisite o nikome i sami određujete koje će te točke i kojim redoslijedom razgledavati. Puni vodič podržava više jezika pa ga mogu koristiti i posjetioci iz drugih zemalja.Adria Guide – Krk izrađen je na HRVATSKOM i ENGLESKOM jeziku. Ako je na GPSu postavljen engleski jezik prikaza teksta, jezik vodiča će automatski biti postavljen na engleski, a jednako vrijedi i za hrvatski jezik. Ako je jezik uređaja postavljen na neki jezik koji nije sadržan u vodiču prikazat će se engleski kao osnovni jezik.

Više informacija


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2021. znaor.com