SCUBA FEST KRK 23. – 24. 05. 2009.

scuba.jpgOvogodišnji „Scuba fest“ u gradu Krku nastavak je uspješne suradnje Hrvatskog i Slovenskog ronilačkog saveza koji već godinama priređuju godišnji susret svojih članova u drevnom frankopanskom Krku.

Domaćin, ronilački klub „Bios“ u partnerstvu sa krčkim ronilačkim centrima, Turističkom zajednicom i gradom Krkom i ove godine poziva svoje  kolege ronioce iz Hrvatske i susjednih zemalja da se pridruže simboličnoj ekološkoj akciji čišćenja podmorja krčke luke. Ronioci, istinski zaljubljenici u podmorski svijet, ujedno su i najbolji čuvari mora te promotori ekološkog pristupa korištenja mora i podmorja.

Eko akcija, koja će se održati u subotu 23. svibnja, biti će i dobra uvertira u tradicionalni „Eko, etno i vinofest“ koji slijedi tjedan dana kasnije sa ovogodišnjom temom „ekologija + ekonomija“.

U subotu i nedjelju 23. i 24. 05., na malom „scuba sajmu“ predstaviti će svoju ponudu i krčki ronilački centri kao i neki od proizvođača opreme za ronjenje.

U subotu 23. 05. ronioci i gosti Krka moći će uživati u zajedničkom druženju na ribarskom mulu . Grad Krk za tu prigodu priprema veliku padelu rižota koji će se pripremati na rivi i dijeliti besplatno uz muzički program.

„Scuba fest“ je idealna  prigoda za upoznavanje ronilačkih potencijala grada Krka ali i mogućnost da se podvodne aktivnosti, kao oblik aktivnog provođenja slobodnog vremena, približe širokoj publici.

TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2021. znaor.com