Scuba vikend

scuba_krk_t.jpgU Gradu Krku se 7. i 8. svibnja održava „Scuba fest“, manifestacija kojom se najavljuje sezona ronjenja. Tim povodom ronilački centri sa područja Grada Krka nude ronilačke izlete po promotivnim cijenama : punjenje boce, prijevoz brodom i uron po jedinstvenoj cijeni od 22 Eura i to dana 8. i 9. svibnja. Prijave primaju direktno ronilački centri, kontakt adrese možete naći na web stranicama Turističke zajednice grada Krka.(www.tz-krk.hr).

Također u sklopu „Scuba festa“ biti će organizirano pokazno autonomno (scuba) ronjenje na dubini od 2 m na plažama Porporela i Plav dana 7. i 8. svibnja i to BESPLATNO. Svi zainteresirani mogu se prijaviti također putem kontakt adresa u ronilačke centre ili izravno na štand nekog od centara na krčkoj rivi 7. svibnja od 16 sati.

Za sve ronioce Turistička zajednica grada Krka organizira „Scuba party“ na Ribarskom mulu u krčkoj luci dana 8. svibnja od 19 sati. Uz muziku nuditi će se i poseban specijalitet iz velike padele.

7. svibnja od 16 sati i 8 svibnja cijeli dan na krčkoj će rivi u sklopu „Scuba festa“ svoje programe i ronilačku opremu izlagati ronilački centri Grada Krka. Ovdje će se moći dobiti informacije o mogućnostima organiziranja ronilačkih tečajeva, ronilačkih izleta, nabave opreme za ronjenje i slično.

8. svibnja Turistička zajednica Grada Krka, komunalno društvo „Vecla“ i KPA „Bios“ u suradnji sa ronilačkim centrima sa područja Grada Krka i Športsko ribolovnih društva, organiziraju ekološku akciju čišćenja podmorja na svim kupalištima od Dunata do Glavotoka.

Za više informacija stojimo na raspolaganju


© 2020. znaor.com