Camino Krk - Poziv za uključenje u projekt

Turistička zajednica Grada Krka poziva hotele, kampove i ostale ugostiteljske objekte za smještaje, pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističke agencije te ugostiteljske objekte na području grada Krka da se priključe projektu Camino Krk i promoviraju svoju turističku ponudu i van ljetne sezone.


Podjela čestitki i blagdanski ugođaj u Gradu Krku

Protekloga je vikenda, zahvaljujući djelatnicima Vecle, Grad Krk obukao svoje svečano, blagdansko ruho. 

Upaljena adventska svjetla te podignuti blagdanski ukrasi pozivnica su svima da s obitelji i prijateljima posjete i uživaju u posebnom blagdanskom ozračju Grada Krka!


Izložba MI.20 - manifestacije + nagrade + suveniri

Galerija Decumanus | 16. - 30. studenog 2020. | pon. - pet. / 10.00 - 13.00

Iza na prvi pogled kodiranog naziva MI.20 krije se inicijativa Turističke zajednice Grada Krka usmjerena na prezentiranje najznačajnijih gradskih manifestacija, nagrada i novoizabranih suvenira, pored ostalih pažnje vrijednih sadržaja.


Put do okusa Krka

Bogata gastronomska ponuda

Put do okusa Krka je promotivna kampanja Turističke zajednice Grada Krka kojoj je cilj predstaviti jesensku ponudu restorana, konoba i kušaone na području i okolici grada Krka.


14. Dani smokava Krk

Od 4. do 6. rujna 2020. - Gastro užitak i povratak tradiciji

Kao svojevrsna uvertira u jesen, od 4. do 6. rujna 2020. godine u gradu Krku održat će se gastro manifestacija 14. Dani smokava.


Stranica 1 od 11

TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2021. znaor.com