Summer in Kvarner 2016

Summer in KvarnerVeselimo se drugom po redu međunarodnom folklornom festivalu koji će se održati 02.06.2016. u gradu Krku s početkom u 20.30h. na Krčkoj rivi, svakako vas pozivamo da se pridružite ovom folklornom spektaklu!

Ako vrijeme dopusti grad Krk će biti domaćin Međunarodnog glazbenog festivala Summer in Kvarner, a čiji program, u 20.30 sati, započinje na Krčkoj rivi.

U ovoj zanimljivoj manifestaciji, koju u Krk dovode Turistička zajednica Grada Krka i Putnička agencija Autotrans, sudjelovat će oko 150 izvođača okupljenih u folklorne/plesne skupine i zborove koji ove godine pristižu iz Bugarske i Poljske.

Okupljenima na Krčkoj rivi ugodnu proljetnu večer tako će uljepšati Mješoviti zbor Dobrudzhanski zvutsi (Bugarska) poznat po izvođenju katoličkih i pravoslavnih sakralnih napjeva, Pjevačko-plesna skupina Poloneziaki (Poljska) koja će izvesti program pod nazivom Četiri milje za Bielawu , Folklorna skupina Beli Brezi (Bugarska) čiji su članovi jedni od najboljih promicatelja bugarskih nacionalnih plesova i običaja, te Plesna skupina Tanto (Poljska) što će se predstaviti suvremenim plesnim stilovima.

Veliki i mali članovi nabrojenih kolektiva dosad su sudjelovali na brojnim festivalskim događanjima diljem svijeta, a svoju će ljubav prema tradiciji, kulturi te umjetničkom izražavanju kroz ples, pokret i pjesmu u dvosatnom performansu uz samo more s radošću podijeliti s posjetiteljima grada Krka.

Ulaz slobodan!


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2021. znaor.com