Hrvatski
Otvoreno vježbalište Dražica

Otvoreno vježbalište Dražica

ACTIVITY CENTER KRK

Grad Krk dobio je prostor za vježbanje i relaksaciju na otvorenom!

Vježbalište na otvorenom u Gradu Krku po nazivu Activity center Krk koje se nalazi na predivnom prostoru Dražice uz samo more u borovoj šumici ovo ljeto pružiti će pregršt aktivnosti.

Na ovom prostoru svakodnevno će se organizirati razne kondicijske ali i relaksacijske vježbe pod vodstvom stručnih trenera. Programi su besplatni za sve učesnike, stoga vas pozivamo da vaše tijelo i um opustite uz Pilates i Yogu ili ga uključite u cross ili funkcionalne vježbe praćene energičnom glazbom.

Program vježbanja:

Ponedjeljak, srijeda i petak:

Good morning pilates

Od 08:00 do 09:00 sati trenerica Nives Sokolovski opustiti će vaše tijelo vježbama disanja, istezanja, ravnoteže i zatezanja gdje tijelu najviše treba za opušten dan. Jutarnji mix vježbi za svježi start dana uz relax glazbu, more i borove.

Summer Fat Burn

U popodnevnim satima od 17:00 do 18:00 sati s trenerom Vitom Balordom, dugogodišnjim karate natjecateljem i ljubiteljem fitnessa u sat vremena prolazite kroz kondicijske vježbe za cijelo tijelo. Bazične cross i funkcionalne vježbe za cijelo tijelo praćene energičnom glazbom i basom.

Utorak i četvrtak:

Morning Flow Yoga

Od 08:00 do 09:30 sati probudite svoje tijelo uz Yogu, more i borove. Trenerica Svjetlana Surya Radovčić, certificiran EYF yoga učitelj, uvesti će vas u dan s miksom yoga elemenata uz opuštajuću muziku. Dođite i uvjerite se sami u moć energije koju vam jutarnja Yoga može pružiti.

Pilates Melt

Od 17:00 do 18:00 slijedi poslijepodnevni mix Pilates elemenata s trenericom Astrid Pibernik, nagraditi će vaše tijelo energijom, kisikom, snagom i osjećat ćete se kao ponovno probuđeni. Uz ritmičan trening u trajanju od jednog sata prolaze se elementi istezanja, snage, kontrole i disanja. Savršen presjek vašeg ljetnog popodneva.

Za individualne treninge za vas i najmlađe posjetitelje na vježbališta tu je Danijel Došen stručnjak za kineziologiju s kojim možete dogovoriti trening prema vašim preferencijama, za sve dogovore obratite se na mail:

Dođite, zabavite se i opustite tijelo!

Potpora za programe: Grad Krk, Turistička zajednica Grada Krka

Vjezbaliste Drazica 2


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2021. znaor.com