Hrvatski

Predavanje: Kulturna Baština otoka Krka

CickiniPredavanje: Kulturna Baština otoka Krka - doživljaj za suvremenog gosta – 2.3.2017. Vijećnica Općine Malinska- Dubašnica 10:00 sati.

Turistička zajednica otoka Krka u suradnji sa Općinom i TZ Malinska- Dubašnica  pripremila je  zanimljivo predavanje na temu kulture baštine otoka Krka.

Predavanja su namijenjena  turističkim vodičima, agencijama, hotelijerima i turističkim zajednicama  u cilju  kvalitetnijih i bogatijih  prezentacija i predstavljanja  vrijednosti posebnosti i raznolikosti otoka Krka.

Tema  predavanja je pažljivo birana u cilju upućivanja u najosnovnija znanja o otoku Krku, a kojima bi morali raspolagati  vodiči,  zaposlenici informativnih punktova , agencija  i  ostalih recepcija.

Ovogodišnji  program predavanja  obuhvaća  lokalitet  na predjelu Malinske – Dubašnice – arheološki  lokalitet Cickini.

Predavanje će se održati  02.ožujka 2017 u Vijećnici Općine Malinska- Dubašnica s početkom u 10:00 sati, a namijenjeno je vodičima, agencijama, voditeljima i zaposlenicima  TIC-a kao i direktorima turističkih zajednica otoka Krka i Kvarnera.

Predavač  je poznati i vrsni znalac povijesti, arheolog  Ranko Starac, koji će  sve zainteresirane ,  kroz priču provesti i do lokaliteta  „Cickini“  kao i do nedavno otvorenog lapidarija, muzejske postave   u Malinskoj.

Organizator predavanja: TZ otoka Krka,
Suorganizatori: Općina Malinska – Dubašnica i TZO Malinska – Dubašnica, Restoran Noštromo iz Malinske


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2021. znaor.com