Svjetski dan zaštite životinja: Objavljen vodič za vlasnike pasa Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji

Svjetski dan zaštite životinja: Objavljen vodič za vlasnike pasa Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji

Povodom Svjetskog dana zaštite životinja, 04. listopada 2021. godine, predstavljen je vodič za vlasnike pasa Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji,

inače novi projekt Koordinacijske radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije - KRAS u čijem radu sudjeluju i predstavnici Grada Krka.

Vodič je edukativne i promotivne prirode te na jednom mjestu okuplja najbitnije informacije za šapice i njihove vlasnike koji planiraju posjetiti ili se nalaze u Primorsko-goranskoj županiji. Iz pera stručnjaka za rad sa psima, možete otkriti kako psu pomoći da uz što manje stresa šeće gradskim ulicama i vozi se javnim gradskim prijevozom ili pak saznati kako prepoznati kada je psu neugodno, odnosno na koji mu način umanjiti stres i pružiti prvu pomoć u kriznim situacijama. Tu je i bonton iz kojeg je razvidno sve ono što treba znati o suživotu s drugim ljudima i životinjama. Vodič donosi i popis plaža, ideje za šetnje i kvalitetno provođenje vreman u prirodi. U Vodiču se mogu pronaći i osnovna pravila za putovanja sa psima, protokol u slučaju gubitka psa te osnovne informacije o zaštiti životinja. Dodatna vrijednost Vodiča ogleda se u činjenici što našu Županiju promovira kao pet friendly destinaciju koja se može posjetiti tijekom čitave godine.

Vodič je objavljen u interaktivnom, digitalnom obliku, što znači da se poglavlja mogu preskakati, a fotografije dodatno uvećavati. Vodič se, u nastavku ovog priloga, može prelistati u hrvatskoj i engleskoj jezičnoj varijanti namijenjenoj turistima.

Ovaj hvalevrijedan projekt financiran je sredstvima Primorsko-goranske županije, dok je potporu prijevodu teksta na engleski jezik pružila Turistička zajednica Kvarnera.

 

Prelistajte vodič:

Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji [HR]

Pooches traveling in Primorje-Gorski kotar County [ENG]


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2023. znaor.com