PCR testiranje na Covid-19 i prelazak granice RH

PCR testiranje na Covid-19 i prelazak granice RH

Prenosimo aktualne informacije o PCR testiranju na COVID-19 u gradu Krku te informacije o prelasku granice RH

Grad Krk – PCR testiranje na COVID-19

Uzimanje uzoraka vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8:00 do 9:00 sati, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja u Krku na adresi Vinogradska 2b.

Testiranje se provodi na temelju liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje.Pacijenti se prilikom testiranja identificiraju važećom zdravstvenom iskaznicom, a kod testiranja na vlastiti zahtjev uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice.

Cijena testiranja je 490,00 kn, a plaćanje se vrši u gotovini u kunama na licu mjesta. Prije testiranja potrebno je ispuniti formular i navesti kontakt mail na koji se naknadno šalje rezultat testiranja. Rezultati testiranja su gotovi u roku od 48 sati.

Za testiranje nije potrebna prethodna najava, osim u slučaju grupa od 10 i više osoba koje je potrebno prethodno najaviti putem maila ili telefonom na +385 51 221 955.

U Krku nema testiranja za vrijeme uskrsnih blagdana, uključujući Uskrsni ponedjeljak. Uzimanje uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 je moguće provesti u sjedištu NZZJZ i Doma zdravlja PGŽ u Rijeci, Krešimirova 52a, na natkrivenom dijelu parkirališta i platoa ispred glavnog ulaza.

Sjedište NZZJZ PGŽ, Krešimirova 52a, Rijeka

tel: 051/554-803 mail:

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do subote, od 8,00 do 12,00 sati ispred glavnog ulaza u sjedište NZZJZ PGŽ.

 

Poveznice na informacije o ostalim testnim centrima

 

Poveznice na aktualne informacije o prelasku graničnih prijelaza Republike Hrvatske

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je odluku o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske.

Privremena zabrana i ograničenje prelaska preko graničnih prijelaza RH

Poveznice na informacije MUP RH o uvjetima ulaska u Republiku Hrvatsku, s obzirom na privremene zabrane, odnosno ograničenja koja su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

Hrvatski

English

Deutsch

 

Za sve strane putnike, neovisno o državljanstvu, zbog skraćenja procedure na graničnom prijelazu, savjetujemo prethodno ispunjavanje najave putem aplikacije Enter Croatia.


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2021. znaor.com