Preuzmite Krk Info vodič!

Preuzmite Krk Info vodič!

Novo izdanje vodiča grada Krka

Vodič Krk Info na jednom mjestu donosi informacije o lokalnoj turističkoj i ugostiteljskoj ponudi te ponudi smještaja, znamenitostima, atrakcijama i izletima, kao i brojne servisne infomacije, od značaja za turiste, ali i turističke djelatnike.

Ovaj iscrpni vodič odličan je alat za razumijevanje sadržaja i lakše snalaženje u gradu Krku, a ove godine ažurirali smo ga i nadopunili dodatnim sadržajem!

 

Novi, osvježeni vodič Krk Info sadrži 64 stranice i podijeljen je u osam segmenata: Što vidjeti, Aktivan odmor, Plaže, Gastronomija, Kako se zabaviti, Gdje odsjesti, Korisne informacije i Okružje grada Krka.

U novom izdanju pronaći ćete i nove atraktivne fotografije, ažuriran plan grada Krka i okolnih naselja grada Krka, uključujući Kornić, Muraj, Glavotok, Brzac, Milohnić, Linardić, Vrh i Salatić, Poljica, Bajčići, Nenadić, Brozić, Kapovci, Brusići, Žgaljići, Pinezići i Skrbčići.

Vodič je nadopunjen i novim, relevantnim rubrikama: Kulturno-turistička ruta Putovima Frankopana: Interpretacijski centar Krk, Interpretacijski centar povijesti pomorske baštine otoka Krka i Camino Krk.

 

Ala Šu

 

Pripremu vodiča izradili su TZ Grada Krka u suradnji s tvrtkom Makol marketing - tržišne komunikacije d.o.o.

 

Tiskano izdanje vodiča, u hrvatskoj, engleskoj, talijanskoj i njemačkoj verziji, možete preuzeti u Turističkom informativnom centru Grada Krka, na adresi J. J. Strossmayera 9, 51500 Krk, od ponedjeljka do nedjelje između 7,30 i 21,30 sati.

 

Krk info

Krk info 2021

PDF Download

Hrvatski Slovenščina English Deutsch Italiano

Mobile version

Hrvatski Slovenščina English Deutsch Italiano

 

Vodič je dostupan i u PDF formatu na hrvatskom, slovenskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a preuzeti ga možete na web stranicama Turističke zajednice grada Krka.

 

Kalendar događanja grada Krka možete pronaći na portalu "Ala šu" (eng. Let's go), koji promovira i informira o događanjima cijeloga otoka te ima i mogućnost ispisa!

Za sebe ili svoje goste možete ispisati kalendar događanja točno za onaj period u kojem ste vi ili gost na otoku - samo označite datume i na dnu će vam se pojaviti znak za print!

 

Ala Šu

 

Napomena: Turistička zajednica Grada Krka zadržava pravo izmjene radnog vremena i određenih informacija u vodiču, sukladno epidemiološkoj situaciji.


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2022. znaor.com