Turistička zajednica Grada KrkaTuristička zajednica Grada Krka

grad povijesti i kulture

Arhiva

Svibanj 2014

Najave

Atraktivni oldtimeri egzotični automobili na otoku Krku

Društvo Avto Antika Slovenije organizira 4. rally oldtimer vozila starijih od 1940. godine  i egzotičnih vozila iz pedesetih godina prošlog stoljeća. Na Krku borave od 30. svibnja do 1. lipnja ... pročitaj više..

Razno

Vikend u znaku biciklizma

Grad i otok Krk posljednjih su godina sve prepoznatljiviji na biciklističkoj karti Hrvatske što je s jedne strane rezultat ulaganja u cestovnu infrastrukturu, a s druge jedinstvenih prirodnih a... pročitaj više..

Najave

Krk spring bike adventure 2014.

Jeste li za novu biciklistički avanturu? Pozivaju se svi rekretivci i rekreativke, ljubitelji biciklizma i vremena provedenog u prirodi, da se priključe međunarodnom timu istomišljenika u zajedničkom... pročitaj više..

Gradska zbivanja

Održan Scuba fest - eko manifestacija za ljubitelje podmorja

Nije nepoznanica kako otok i grad Krk uz svoje prepoznatljive pejzaže i urbane ambijente imaju jednako atraktivno podmorje. Upravo ta je činjenica bila je jedan od primarnih razloga pokretanja Scuba f... pročitaj više..

Gradska zbivanja

Scuba fest 10.05.2014

Ljubitelji ronjenja i podmorja pridružiti će se još jednoj ekološkoj akciji čišćenja krčkog akvatorija. Ekološka akcija dugi niz godina organizira se pod okriljem ronilačkog kluba Bios. pročitaj više..

Rezultati 1 - 5 od 5
Prijava