PRODUŽEN ROK Poziv iznajmljivačima na prijavu za cijepljenje

PRODUŽEN ROK Poziv iznajmljivačima na prijavu za cijepljenje

Nastavlja se prikupljanje prijava privatnih iznajmljivača zainteresiranih za cijepljenje

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske uputilo je dopis turističkim zajednicama kako se nastavlja prikupljanje podataka o zainteresiranim privatnim iznajmljivačima i članovima njihove obitelji za cijepljenje.

Turistička zajednica Grada Krka će prikupljati podatke te poziva sve privatne iznajmljivače zainteresirane za cijepljenje da u svrhu prijave dostave sljedeće podatke:

  1. IME I PREZIME
  2. DATUM ROĐENJA
  3. OIB
  4. MBO (matični broj osiguranika HZZ)
  5. MJESTO GRAD/OPĆINA (prebivališta)
  6. POŠTANSKI BROJ
  7. BROJ MOBITELA
  8. ADRESA E-POŠTE

 

S ciljem pojednostavljene prijave pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se za cijepljenje prijavljuju popunjavanjem online obrasca http://bit.ly/prijava-za-cijepljenje-iznajmljivaci

 

 

Iznajmljivači se mogu prijaviti i osobno turističko-informativni centar TZ Grada Krka na adresi J. J. Strossmayera 9, 51500 Krk. Zainteresirani obavezno moraju ponijeti zdravstvenu iskaznicu.

Zaprimljene baze podataka dostaviti će se nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje

Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Spomenuto prioritetno cijepljenje odnosi se na privatne iznajmljivače. Prijaviti se mogu i članovi domaćinstva iznajmljivača.

Dodatne informacije su dostupne i putem e-maila: te telefonskim putem 051 220 226.

Ostanimo svi zajedno zdravi i odgovorni i osigurajmo našim gostima siguran boravak u našoj destinaciji!


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2022. znaor.com