Testiranje na COVID-19 na otoku Krku - dopunjena informacija

Testiranje na COVID-19 na otoku Krku - dopunjena informacija

Prenosimo aktualne informacije o mogućnostima testiranja na COVID-19 na otoku Krku.

Prenosimo aktualne informacije epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, ispostave Krk, i Doma zdravlja Krk o mogućnostima testiranja na COVID-19 na otoku Krku.

PCR testiranje na COVID-19  - Krk

Uzimanje uzoraka vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8:00 do 9:00 sati, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja u Krku na adresi Vinogradska 2b.

Testiranje se provodi na temelju liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Pacijenti se prilikom testiranja identificiraju važećom zdravstvenom iskaznicom, a kod testiranja na vlastiti zahtjev uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice.

Cijena testiranja je 490,00 kn, a plaćanje se vrši u gotovini u kunama na licu mjesta. Prije testiranja potrebno je ispuniti formular i navesti kontakt mail na koji se naknadno šalje rezultat testiranja. Rezultati testiranja su gotovi u roku od 48 sati, a nalaz se izdaje i na engleskom jeziku bez dodatnog plaćanja.

Za testiranje nije potrebna prethodna najava, osim u slučaju grupa od 10 i više osoba koje je potrebno prethodno najaviti putem maila na adresu  ili telefonom na +385 51 221 955.

Brzi antigenski testovi

Prijave na testiranje vrše se isključivo putem e-mail adrese gdje zainteresirani dostavljaju sljedeće podatke:

  • ime i prezime
  • mjesto i adresa boravišta
  • broj telefona

Po zaprimanju maila zainteresirani korisnici bit će kontaktirani u najkraćem roku od strane djelatnika Doma zdravlja Primorsko-goranske županije s kojima će dogovoriti mjesto i termin testiranja.

Cijena testiranja je 150,00 kn, plativo u gotovini na mjestu testiranja. Nalazi testiranja dostupni su u roku od 15 minuta, a izdaju se u tiskanom obliku na hrvatskom ili engleskom jeziku.


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2022. znaor.com