Poziv na uključenje u promotivnu akciju Travel to Taste Krk / Put do okusa Krka

Poziv na uključenje u promotivnu akciju Travel to Taste Krk / Put do okusa Krka

Nakon dvije uspješne promotivne gastronomske kampanje, već dobro znane po nazivu Travel to Taste Krk / Put do okusa Krka, Turistička zajednica Grada Krka ponovno vas poziva na suradnju i uključenje u novo jesensko izdanje kampanje.

Čiji je cilj promocija lokalne gastronomije i jesenskih autohtonih namirnica otoka Krka, a započela bi sredinom listopada 2021. godine.

Nakon izvrsnih ljetnih mjeseci, grad Krk je nastavio u posezoni ostvarivati odlične turističke rezultate. Ostvareno je više od 200.000 noćenja i dosegnuto čak 96 % prometa iz rujna 2019. godine. Dosada se isticala izričita važnost domaćeg turizma i predviđalo se da će u većini odredišta domaći turizam ostvariti značajne prihode, no ova ljetna sezona pokazala je kako su Hrvatska a s njom i grad Krk poželjna turistička destinacija za domaće i međunarodne goste.

Uz napore koje ulažemo u jesenske aktivnosti vjerujemo kako će naša destinacija i dalje biti atraktivno odredište. Stoga molimo da svojom autohtonom ponudom jela i pića obogatite turističku ponudu grada i otoka Krka, koja će i u ovim izazovnim vremenima privući domaće ali i strane goste.

Kako bi jesenska edicija kampanje bila kvalitetno odrađena, krenuli smo s pripremom pripremnim i marketinškim aktivnostima te kao i do sada molimo sve zainteresirane da nam dostave sljedeće informacije:

 

PRIJAVA I UVJETI ZA SUDJELOVANJE

 

  1. Pri prijavi dostaviti podatke o objektu: točan naziv objekta, adresu, kontakt broj, e-mail, web stranica, društvene mreže.
  2. Dostaviti 1 promotivni jelovnik. Važno je istaknuti da se u ponudi trebaju naći isključivo jela koja se povezuju s otokom Krkom i lokalnim namirnicama.
  3. Dostaviti do 5 jela za promo kampanju. Važno je da su jela isključivo od lokalnih namirnica s naglaskom na jesenske plodove.
  4. Dostaviti kraći tekst o vašem objektu (povijest, tradicija, ciljevi i slično) kako bi ga mogli predstaviti tijekom promocije

 

Prijave se dostavljaju putem maila na adresu do 12. listopada 2021. godine.

U promociji jela koristiti će se fotografije izrađene tijekom dosadašnjih izdanja ukoliko udovoljavaju ponudi vaših jela koje planirate ponuditi. Ako imate nova jela a nedostaju vam atraktivne fotografije slobodno nas kontaktirajte za dogovor oko fotografiranja istih.

 

Ivana Kovačić
Direktorica
Turistička zajednica Grada Krka


TZ Krk

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1 - 51500 - Krk - Hrvatska
- +385 51 221 414

© 2022. znaor.com