Beach Balance na kupalištu Dražica u Krku

beach_balance


Sadržajno, zdravo i zabavno vrijeme na plaži od 20. lipnja do 20. kolovoza  na kupalištu „Dražica“ - najstarijem kupalištu u gradu Krku


Što je to Beach Balance?
Beach Balance je tjedni program zabavnih i rekreativnih događanja koja će se odvijati od 20. lipnja do 20. kolovoza 2011. 

Najljepši nam dio ljeta nudi vrijeme koje možemo provesti uz more i u moru. Ovim događanjem ponudili smo gostima našega grada ideju kako boravku na plaži dodati još jednu dimenziju. Pripremljen je svakodnevni program raznih aktivnosti koje će im pomoći da što prije dovedu tijelo i duh u njihovo prirodno stanje – u ravnotežu.

Nekome će odgovarati buđenje uz vođeno yoga vježanje, drugima, pak,  jutarnje istezanje, a ima i ljudi kojima više odgovara energično i žustro započeti dan. Bit će rješenja za sve ukuse!
Sredina dana idealna je za vježbanje u prirodnoj pješčanoj uvali pa zašto ne iskoristiti snagu prirode i suvremena znanja te u najkraćem roku i na zabavan način razgibati tijelo i utrošiti brojne kalorije. Pogađate - to je vrijeme za AquaFun Aerobik!

Svake srijede popodne, plaža „Dražica“ bit će mjesto ugodne zabave uz grupu L Amour, zalazak sunca bit će znak da počinje trenutno najzabavnija rekreacija uz latino ritmove. Pogađate – to je vrijeme za Zumbu! Zarazna Zumba na programu je i svake subote.

Gdje se sve to događa?
Mjesto događanja je plaža s najdužom tradicijom u gradu Krku – kupalište „Dražica“, osnovano kao kupalište još davne 1910. godine, a koje je već generacijama omiljeno mjesto ljetnog boravka Krčana i njihovih brojnih gostiju.

Vođeno vježbanje yoge organizirano je i na plaži kampa „Ježevac“ svake subote i nedjelje.

beach_balance_map

Beach Balance događanje osmislili su i provode Valamar Hotels & Resorts i Turistička zajednica Grada Krka.

  8.00-9.00 12.00-12.40 16.30-19.30 20.00-21.00
PONEDJELJAK
MONDAY
Active
Wake Up
Aqua Fun
Aerobic
   
UTORAK
TUESDAY
Yoga Aqua Fun
Aerobic
   
SRIJEDA
WEDNESDAY
Stretch on the
Beach
Aqua Fun
Aerobic
L'Amour
Beach Party
Zumba
Dance Party
ČETVRTAK
THURSDAY
Yoga Aqua Fun
Aerobic
   
PETAK
FRIDY
Fat Burn Aqua Fun
Aerobic
   
SUBOTA
SATURDAY
Easy Morning
Gym
Aqua Fun
Aerobic
  Zumba
Dance Party
NEDJELJA
SUNDAY
Muscle Beat Aqua Fun
Aerobic
   

© 2020. znaor.com