Liburnija Orienteering Meeting 2014

Liburnija Orienteering MeetingPrvo Međunarodno natjecanje u orijentacijskom trčanju Liburnija Orienteering Meeting održat će se 1. i. 2. ožujka 2014. godine na području Grada Krka na novoj orijentacijskoj karti koji obuhvaća šire područje poluotoka Prnibe.

Organizator natjecanja Orijentacijski klub „RIS“ iz Delnica, uz pomoć Grada Krka, Turističke zajednice Grada Krka, Udruge maslinara „Drobnica“ Krk, te kampa „Krk“ pripremio je zahtjevan dvodnevni sportski program za 120 natjecatelja iz 10 država koji sudjeluju u ovom premijernom natjecanju.

Svakako da posebnost ovom natjecanju daju čak dvije utrke za svjetsku rang listu (WRE), pa na otok Krk ove godine dolaze najjači elitni trkači u seniorskoj muškoj i ženskoj kategoriji. Sama sportska natjecanja započinju utrkom na duge staze, u subotu, 1. ožujka od 13:00 sati, dok će drugog natjecateljskog dana na programu biti produžene srednje staze sa startom u 10:00 sati.

Proglašenje najuspješnijih natjecatelja planira se u nedjelju 2. ožujka oko 13:00 sati na ciljnom prostoru koji se nalazi u okviru kompleksa kampa Krk.

Bilten natjecanja


© 2020. znaor.com