Krk spring bike adventure 2014.

Krk spring bike avantura 2014 150 pxJeste li za novu biciklistički avanturu?

Pozivaju se svi rekretivci i rekreativke, ljubitelji biciklizma i vremena provedenog u prirodi, da se priključe međunarodnom timu istomišljenika u zajedničkom otkrivanju mnogobrojnih ljepota otoka Krka.

Turistička zajednica Grada Krka zajedno sa suradnicima, između 16. i 18. svibnja 2014. godine, organizira tradicionalnu trodnevnu biciklističku avanturu, čime se zatvara krug rekreativcima namijenjenih događanja, okupljenih geslom Volim proljeće u Krku.Grad i otok Krk posljednjih su godina sve prepoznatljiviji na biciklističkoj karti Hrvatske što je s jedne strane rezultat ulaganja u cestovnu infrastrukturu, a s druge jedinstvenih pejzaža kojima vode te novouređene biciklističke staze.

Avantura započinje u petak, 16. svibnja, okupljanjem u predvorju Valamar Koralj Romantic Hotela iz kojeg će put naselja Kornić krenuti prva od četiri biciklističke ture. Svi sudionici ove rekretaivne biciklijade kojom se planira prijeći staza dugačka 25 km, imati će prilike uživati u konturama slikovitih krčkih maslinika. Po povratku u hotel biti će priređen zabavno-glazbeni program, kao stvoren za razmjenu prvih domojva vezanih uz vrijeme provedeno u prirodi okolice grada.

Krk spring bike avantura 2014

Sljedećeg dana, u subotu, 17. svibnja, avantura se nastavlja dvama biciklističkim turama - sportskom i rekreativnom - koje će u rano poslijepodne startati s Krčke rive. Za one nešto izdržljivije i iskusnije tako je predviđena staza dužine 45 km, dok će se ostali voziti trasom dugačkom 25 km. Po povratku na Krčku rivu za sve protagoniste organizira sezabavno-glazbeni program.

Posljednji dan avanture, nedjelja, 18. svibnja, rezerviran je za relaksaciju, srednje zahtjevnu biciklističku turu, dužine 25 km, koja će startati iz predvorja Valamar Koralj Romantic Hotela.

Ovom biciklističkom akcijom Turistička zajednica Grada Krka zatvara niz proljetnih događanja, u isto vrijeme prizivajući ona ljetna poput rekreacije Beach Balance, međunarodnog natjecanja u orjentacijskom trčanju Croatia Open, poznatih jedriličarskih regata ili naravno Krčkog sajma.

Program - Krk spring bike adventure 2014.

16. 05. Valamar Koralj Romantic Hotel

15:00 - Okupljanje i prijava biciklista
16:00 - Start rekreativne biciklističke ture (25 km)
19:00 - Bike Party, zabava za sudionike

17. 05. Krčka riva

12:00 - Okupljanje i prijava biciklista
13:00 - Start rekreativne (25 km) i sportske (45 km) biciklističke ture
18:30 - Bike Party, zabava za sudionike

18. 05. Valamar Koralj Romantic Hotel

10:00 - Okupljanje i start relax biciklističke ture (25 km)
13:00 - Povratak u hotel

Za sudionike, ukratko:

Promotivni trodnevni paket iznosi 200,00 kn.

Kotizacija za biciklijadu u subotu, 17. svibnja, iznosi 30,00 kn.

Prijave i informacije za trodnevni paket na:

Prijave i informacije za biciklijadu u subotu na:

051 220 226

Djeca do 16 godina u pratnji roditelja ne plaćaju kotizaciju.

Rezervacija smještaja na:© 2020. znaor.com